affiliate marketing Femrat nuk e refuzojne seksin ~ Gjithcka nga bota

Saturday, November 5, 2011

Femrat nuk e refuzojne seksin

Kur është fjala për seksin, problemi është te meshkujt, sepse ata as që dëshirojnë por as që kanë durim të mjaftueshëm që ndaj secilës femër, varësisht nga karakteri i saj, të sillen në mënyrë të posaçme. Aq më tepër, meshkujt janë të prirë që të gjitha femrat t’i vendosin në dy grupe: ato të cilat e duan seksin dhe ato të cilat nuk e duan. Mirëpo, kjo nuk është e saktë. Shumica e femrave nuk e refuzojnë seksin, por i refuzojnë meshkujt që nuk dinë t’u ofrohen.
Mosnjohja e teknikës së dashurisë prish edhe situatat më ideale. Disa meshkuj fare nuk e përfillin paralojën e dashurisë, ndërkaq disa të tjerë nuk kanë haber për zonat erogjene të trupit të femrës, të cilat kanë një rol shumë të rëndësishëm në kontaktet seksuale.
Pjesët më të ndjeshme të trupit të femrës ndaj nxitjeve erotike janë sisët, qafa, pjesët e brendshme të kofshëve dhe organet gjenitale.
Mirëpo, disa femra më shumë i eksiton puthja e butë të cilën e ndjejnë me pjesën e brendshme të muskujve apo miklimet e buta të flokëve, ndërkaq pothuajse secila femër i do puthjet dhe përqafimet e buta, para se të shkrehet tërësisht në dashurinë fizike.
Në një anketë vajzat e moshave të ndryshme i kanë dhënë shumë përgjigje interesante pyetjes se çfarë i eksiton më së shumti.
- Pa paralojën e dashurisë nuk mund të paramendoj marrëdhënien intime – ka thënë njëra ndër vajzat e anketuara.
- I dua puthjet në gojë – ka deklaruar një tjetër – mirëpo më së shumti më eksitojnë puthjet në sisë.
- Dëshiroj që i dashuri im të më puth nëpër tërë trupin – përgjigjet një vajzë tjetër.

Reagimi

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...